Ambasadorius
Skelbimai
Naudingos nuorodos
Vertinimas ir stebėsena
Įvažiavimo viza

 

Įvažiavimo viza (vienkartinė, dvikartinė, daugkartinė, leidimas dirbti):

Dėl įvažiavimo vizos gali kreiptis Lietuvos piliečiai, kurie ketina vykti į Iraną oficialiais verslo, prekybos derybų tikslais arba ketina dalyvauti ekonomikos, kultūros ir kituose seminaruose ar konferencijose, taip pat dėl kitų su darbu susijusių reikalų ar dėl dalyvavimo sporto varžybose.

Reikalingi dokumentai:

1. Nuorodos numeris, gautas iš Irano užsienio reikalų ministerijos vizų skyriaus, arba iškvietimo (forma Nr. 1), kurį išdavė analogiška įstaiga Irane (ministerija, kompanija, institucija), kopijos.

2. Prašytojo originalus pasas (mažiausiai galiojantis dar ateinančius šešis mėnesius).

3. Tinkamai užpildyta ir pasirašyta vizos prašymo forma (vienas egzempliorius).

4. Viena neseniai daryta spalvota dokumentų nuotrauka (be akinių).

5. Apmokėtas vizos mokesčio banko čekis.

6.  Kelionės draudimas turi būti pakankamas padengti medicinines išlaidas, įskaitant nelaimingų atsitikimų ir repatriacijos išlaidas.

Pastabos:

-Dėl leidimo dirbti suteikimo, labai rekomenduojama, kad darbovietė pasirūpintų reikiamomis procedūromis Irane.

-Išdavus vizą, pasai gali būti atsiimami asmeniškai arba perduoti kurjeriui.

 

Svetainė | Galerija | Tinklalapis | kalendorius | elektroninė viza | Kontaktinė informacija | Susisiekite su mumis | paieška