Ambasadorius
Skelbimai
Naudingos nuorodos
Vertinimas ir stebėsena
Turistinė viza

 

Turistinė viza suteikiama užsienio valstybių piliečiams, kurie ketina keliauti po šalį, taip pat tiems, kurie ketina Irane aplankyti savo šeimą ir artimuosius.

Reikalingi dokumentai:

1. Nuorodos numeris. Jį galima gauti užpildant reikalingas formas Irano užsienio reikalų ministerijos internetinėse svetainėse adresu www.wvisa.mfa.gov.ir arba www.itto.org.

2. Prašytojo originalus pasas (mažiausiai galiojantis dar ateinančius šešis mėnesius).

3. Tinkamai užpildyta ir pasirašyta vizos prašymo forma (vienas egzempliorius).

4. Viena neseniai daryta spalvota dokumentų nuotrauka (be akinių).

5. Apmokėtas vizos mokesčio banko čekis.

6.  Kelionės draudimas turi būti pakankamas padengti medicinines išlaidas, įskaitant nelaimingų atsitikimų ir repatriacijos išlaidas.

Pastaba:Išdavus vizą, pasai gali būti atsiimami asmeniškai arba perduoti kurjeriui.

 

Svetainė | Galerija | Tinklalapis | kalendorius | elektroninė viza | Kontaktinė informacija | Susisiekite su mumis | paieška