Ambasadorius
Skelbimai
Naudingos nuorodos
Vertinimas ir stebėsena
Žurnalisto viza

 

Žurnalisto viza

Žurnalisto viza suteikiama užsienio valstybių piliečiams, kurie ketina vykti į Iraną tam, kad nušviestų vidinius šalies įvykius spaudoje ar elektroninėje žiniasklaidoje.

Reikalingi dokumentai:

1. Prašytojo originalus pasas (mažiausiai galiojantis dar ateinančius šešis mėnesius).

2. Tinkamai užpildyta ir pasirašyta vizos prašymo forma (vienas egzempliorius).

3. Viena neseniai daryta spalvota dokumentų nuotrauka (be akinių).

4. Apmokėtas vizos mokesčio banko čekis.

5.  Kelionės draudimas turi būti pakankamas padengti medicinines išlaidas, įskaitant nelaimingų atsitikimų ir repatriacijos išlaidas.

Pastaba:vizos prašytojai turi susisiekti su ambasada tam, kad pateiktų reikalingus dokumentus.

 

Svetainė | Galerija | Tinklalapis | kalendorius | elektroninė viza | Kontaktinė informacija | Susisiekite su mumis | paieška