Ambasadorius
Skelbimai
Naudingos nuorodos
Vertinimas ir stebėsena
Tranzitinė viza

 

Tranzitinė viza

Tranzitinė viza suteikiama užsienio valstybių piliečiams, kurie ketina keliauti per geografinę Irano teritoriją tam, kad nuvyktų į trečią šalį.

Reikalingi dokumentai:

1. Prašytojo originalus pasas (mažiausiai galiojantis dar ateinančius šešis mėnesius).

2. Tinkamai užpildyta ir pasirašyta vizos prašymo forma (vienas egzempliorius).

3. Viena neseniai daryta spalvota dokumentų nuotrauka (be akinių).

4. Galiojanti šalies, į kurią vykstama, viza (trečiosios šalies).

5. Patvirtintas kelionės bilietas į tą šalį, į kurią vykstama.

6. Galiojantis apsistojimo Lenkijoje leidimas (ne Lenkijos piliečiams).

7. Apmokėtas vizos mokesčio banko čekis.

8.  Kelionės draudimas turi būti pakankamas padengti medicinines išlaidas, įskaitant nelaimingų atsitikimų ir repatriacijos išlaidas.

 

 

Svetainė | Galerija | Tinklalapis | kalendorius | elektroninė viza | Kontaktinė informacija | Susisiekite su mumis | paieška